Qui som?

Sostenibilitat

Respecte

Equilibri

Consciència

Proximitat

Cura

Benestar


Ètica sorgeix el desembre de 2021 a partir d'un petit comerç modest i de proximitat que pretén fomentar i expandir una nova consciència de respecte i responsabilitat. Una iniciativa que combina la comercialització de productes basats en el respecte envers el medi i, al mateix temps, un espai per potenciar el benestar d'un mateix.

Les nostres accions i decisions diàries poden contribuir a reduir, conscientment, els residus i la contaminació que generem. Cada gest compta: el teu petit granet de sorra, també.

La neteja de la nostra llar i la higiene del propi cos són tasques diàries que si les fem amb consciència plena podem ajudar molt a reduir els residus plàstics d'un sol ús, millorant així la qualitat de tot el que ens envolta. Una petita acció de cada persona pot ser un impacte molt gran en el nostre entorn.

Ens basem en productes de neteja de la nostra llar i d'higiene del nostre cos naturals, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Disposem d'un apartat de venda a granel per la neteja de la llar que potencia la reutilització d'envasos. Apostem per la cosmètica i els sabons naturals. Contribuïm a cuidar-nos i a estar bé amb nosaltres mateixos.

El nostre projecte

Ètica és un nou concepte de botiga basat en els productes naturals, sostenibles i que vetllin pel medi ambient.

Sostenibilitat i respecte amb l'entorn


 • Disminuïm la contaminació ambiental i apostem pel respecte del nostre entorn.

 • Apostem pel consum sostenible, mesurat i que redueixi la petjada de carboni en el nostre entorn.

 • Proximitat i qualitat • Potenciem la proximitat i el benestar i la qualitat de vida de les persones.

 • Apostem per productes de qualitat i que aportin valor afegit als nostres clients.

 • On som?

  La nostra bogita està ubicada al municipi de Taradell (Osona). Concretament, a la carretera de Montrodon, número 15.

  Pots visitar-nos quan vulguis. Estarem encantats de saludar-te i explicar-te el nostre petit projecte. En aquest vídeo de la dreta pots veure les nostres instal·lacions.

  Impulsora del projecte

  Aida Morera Contreras

  Soc una persona amb experiència en el sector comercial, i més específicament en l’àmbit del benestar personal. He treballat en diversos establiments centrats en productes naturals, aromateràpia i respectuosos amb el medi ambient.
  Soc tècnica en Herbodietètica i  tinc formació específica en Teràpies naturals.
  També tinc formació com a Coach transpersonal i soc Quiromassatgista especialitzada en tècniques orientals.
  M’encanta la natura, les flors i les plantes, els animals… Remullar els peus a la platja, sentir l’escalfor dels raigs de sol a la cara, gaudir de la bona companyia, compartir riures i moments de pausa i de calma… i molts petits plaers i instants que podem valorar dia rere dia.

  T'interessa? Entra a la botiga virtual!

  Tots els productes i articles que posem al teu abast en matèria d’higiene per a la llar, higiene personal, cosmètica, aromateràpia, complements i secció de venda a granel.

  Shopping Cart